Webdesign

Ágy, szék, hálózsák

Rendezés: orderby Megjelenítés:
A Carp Academy Holiday fotel kényelmes, nagy teherbírású, masszív szerkezetű karfás szék. A négy láb egyenként állítható így akár egyenetlen terepen is kényelmesen várhatjuk a kapást.
Gyártók: Carp Academy
22 990 FT.-
19 490 FT.-

Hosszabb horgásztúrákon elengedhetetlen egy jó minőségű, kényelmes ágy használata. A Carp Academy 6 lábú pontyozó ágy minden követelménynek megfelel, hiszen kellően széles, párnázott és hat egyenként állítható lábbal rendelkezik.
Gyártók: Carp Academy
27 500 FT.-
25 500 FT.-

A Carp Expert 6 lábú ágya minden igényt kielégít. Fémkerete garantálja, hogy szélsőséges körülmények közt is megállja a helyét. Állítható lábai és gömbcsuklós talpai révén mindenféle terepviszonyhoz igazíthatók.Akár több napon át is nagyon kényelmes pihenést tesz lehetővé.
Gyártók: Carp Expert
32 990 FT.-
23 990 FT.-

A Carp Expert állítható karfás fotel ,rendkívül kényelmes horgász szék, állítható karfával és háttámlával. Hosszú lábai egyenként állíthatóak, önbeálló nagyméretű sártalpakkal.
Gyártók: Carp Expert
23 990 FT.-
19 490 FT.-

A Carp Expert karfás szék rendkívül kényelmes horgász szék, állítható lábakkal és háttámlával. Hosszú lábai egyenként állíthatóak, önbeálló nagyméretű sártalpakkal.
Gyártók: Carp Expert
16 990 FT.-
13 990 FT.-

A Carp Zoom Comfort horgászágy stabil, kényelmes, végig párnázott bojlis ágy azok számára, akik hosszabb időt töltenek a vízparton. A vastagított fejpárna és a fejrész alatt állítható lábak kényelmes fekvést biztosítanak. A matrac láb felőli oldala bevonatos, vizes szivaccsal könnyen tisztítható. Mind a 6 láb állítható és önbeálló talprésszel van felszerelve.Az ágy váza alumínium, így mindösszesen csak 10 kg. A fekvőfelület 78 cm széles és 213 cm hosszú.
Gyártók: Carp Zoom
22 990 FT.-

A Carp Zoom Extra erős 150+ horgászágyat acél szerkezettel látták el a nagy igénybevételekhez! Kényelmes fekvőfelülettel és 6 db állítható lábakkal készült.A fejtámla több fokozatban állítható a gyors klipsz segítségével.A komfortról a vastag, kivehető ágybetét gondoskodik.
Gyártók: Carp Zoom
39 990 FT.-
36 990 FT.-

A Carp Zoom Extra erős karfás horgászszék egy extra megerősítéssel készült szék a nagy igénybevételekhez. Kényelmes ülőfelülettel és állítható lábakkal készül. A háttámla több fokozatban állítható a gyors klipsz segítségével. A fotel alapmagassága nagyobb az átlagos horgászszékek magasságánál!Akár 150kg terhelést is kibír!
24 500 FT.-

A Carp Zoom összecsukható szék kis helyen elfér és könnyen szállítható horgászszék, strapabíró anyagokból. Hordozó táskával együtt kapható.
Gyártók: Carp Zoom
3 490 FT.-

A Carp Zoom Összkomfortos bojlis szék állítható támlájú, masszív bojlis fotel. Lábai egyenként állíthatóak, önbeálló talprésszel. A vázra feszített matrac végig párnázott.A hosszabb távú horgászatok nélkülözhetetlen kiegészítője.
Gyártók: Carp Zoom
17 990 FT.-

A Carp Zoom Összkomfortos horgászágyat 6 darab stabil, állítható lábbal felszerelt, kiváló minőségű kényelmes és tartós bojlis ágy, melyet rengeteg extra zsebbel és plüss betéttel tettek még kényelmesebbé.Fejrészén kispárnával, amely levehető és mosható, a lábrészénél víztaszító bevonattal látták el.
Gyártók: Carp Zoom
26 990 FT.-

A Carp Zoom Összkomfortos Karfás szék,ami társunk lesz akár a hosszabb horgásztúrák során is.A négy láb állítható, amivel nem okoz gondot az egyeletlen talajon való beállítás. Háttámlája dönthető hogy minden szituációban megtaláljuk a kellemes üléspozíciót. Természetesen karfával is rendelkezik, hogy kezünk kényelmének érdekében.
Gyártók: Carp Zoom
19 990 FT.-

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH